biildiil - autokaupoille enemmän tarjouspyyntöjä ja kuumempia yhteydenottoja

biildiil on kanava saada tarjouspyyntöjä kuluttajilta, jotka haluavat ostaa uuden tai käytetyn auton, tai myydä oman autonsa autokaupalle.

Palvelussa kuluttaja voi tehdä tarjouspyynnön, joka välitetään biildiil-autokauppaverkostoon. Palvelun kautta autokauppiaat pääsevät käsiksi niihin potentiaalisiin liideihin, joita he eivät välttämättä muuten tavoittaisi perinteisiä myyntikanavia pitkin. Voit tarjota palvelun kautta sekä uusia että käytettyjä autoja ja kuluttajalla on mahdollisuus tarjota omaa käytettyä autoa vaihdossa autokaupalle. Palvelun kautta kuluttaja voi myös tarjota omaa autoaan autokaupalle ostettavaksi - näin palvelu toimii myös ostotoiminnan tukena.

Palvelu on autokaupoille täysin riskitön. biildiilissä ei ole kuukausi- tai liittymismaksuja. Laskutamme autokauppoja ainoastaan kauppaan johtaneista myyntiliideistä, ostotoiminnan tarjoamme autokaupalle ilmaiseksi!

biildiilin edut?

1

Enemmän tarjouspyyntöjä

Koska välitämme tarjouspyynnöt koko verkostollemme saat suuren määrän tarjouspyyntöjä, joista voit valita itseäsi kiinnostavat.

2

Tehokkaampaa ajankäyttöä

Tarjouksen tehtyäsi kuluttaja valitsee vain ne autokaupat jatkokeskusteluun, joiden tarjouksesta oikeasti innostui. Ei ajankäyttämistä turhaan tinkimistanssiin ja kylmien liidien peräänsoitteluun.

3

Markkinointi

biildiil toimii anonymoidusti, kuluttaja ei tiedä mistä tarjous on tullut kuin vasta, jos aktiivisesti toivoo yhteydenottoa autokaupalta. Kaikki autokaupat ovat palvelussa siis samalla viivalla: isot ja pienet, lähellä ja kaukana olevat. Me siis markkinoimme, jotta sinun ei tarvitsisi niin paljoa.

Kiinnostuitko?

Me haluamme sinunkin kauppasi mukaan verkostoon.
Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.