biildiil-sivuston käyttöehdot

biildiil.com -sivustoa ylläpitää biildiil Oy. Yhtiö on rekisteröity Suomeen Y-tunnuksella 2958392-4. Yhtiön osoite on Linnankatu 9b B 52, 20100 Turku.

Käyttäessäsi sivustoamme hyväksyt seuraavat ehdot

Käyttäessäsi sivustoamme vahvistat hyväksyväsi nämä ehdot ja toimivasi niiden mukaan.

Jos et sitoudu noudattamaan näitä ehtoja, et voi käyttää sivustoamme.

Muut ehdot, jotka liittyvät sinuun

Nämä ehdot viittaavat yhtiömme rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Me voimme tehdä muutoksia näihin ehtoihin

Nämä ehdot voivat muuttua. Aina kun haluat käyttää sivustoamme, tarkista nämä ehdot, jotta tiedät mitkä ehdot kulloinkin ovat voimassa.

Me voimme tehdä muutoksia sivustoomme

Me voimme päivittää tai muuttaa sivustoamme. Pyrimme tiedottamaan sinua ennen suuria muutoksia.

Me voimme sulkea tai poistaa sivustomme käytöstä

Sivustoamme on ilmaista käyttää.

Emme takaa, että sivustomme tai jokin sen sisältö on aina saatavilla. Me voimme sulkea tai poistaa käytöstä koko sivuston tai osan siitä. Pyrimme tiedottamaan sinua riittävän ajoissa ennen mahdollisia tällaisia toimia.

Olet myös vastuussa siitä, että jokainen, joka käyttää sivustoamme Internet-yhteytesi kautta on tietoinen näistä ehdoista ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Sinun täytyy pitää käyttäjätilitietosi turvassa

Mikäli rekisteröidyt sivustollemme ja sinulla on käyttäjätunnus tai salasana, sinun täytyy käsitellä tätä tietoa salassa pidettävänä eikä saattaa näitä kolmansien osapuolien tietoon.

Meillä on koska tahansa oikeus jäädyttää tai poistaa käyttäjätili, tai nollata salasana, mikäli meillä on syytä uskoa, ettet ole noudattanut tähän kohtaan liittyviä vaatimuksia.

Jos tiedät tai epäilet, että käyttäjätietosi ovat päätyneet kolmannen osapuolen tietoon, ole välittömästi yhteydessä meihin.

Tarjousten saaminen biildiil-palvelun kautta

Me emme myy autoja. Me tarjoamme alustan, jonka kautta autokauppiaat voivat tehdä sinulle tarjouspyyntöäsi vastaavia tarjouksia. Mikäli päätät ostaa, vuokrata tai leasata auton verkostomme autokauppiaalta tai myydä autosi verkostomme autokauppiaalle, teet sopimuksen suoraan tämän autokaupan kanssa. Me emme ole osa sitä sopimusta.

Sivustomme anonyymista luonteesta johtuen tarjoussuhdetta ei synny sinun ja kauppiaan välille ja näin ollen kauppiaan ei ole pakko noudattaa tekemäänsä tarjousta. Mikäli näin käy, ota yhteyttä biildiiliin, jotta voimme selvittää tilanteen ja ryhtyä mahdollisiin toimenpiteisiin. Tekemällä sivustomme kautta yhteydenottopyynnön autokauppaan et sitoudu mihinkään.

Emme voi taata, että saat yhtäkään tarjousta.

Meillä ei ole velvollisuutta tarkistaa saamiasi tarjouksia, mutta voimme tehdä niin osana palvelumme kehittämistä tai mikäli pyydät meitä tekemään niin. Me tai autokauppa voimme muokata saamiasi tarjouksia.

Auton myymiseen ja buustaukseen liittyvät maksut

Kuluttajana voit buustata ostotarjouspyyntöäsi. Buustaamalla todistat autokaupoille, että olet tosissasi ja näin voit saada enemmän ja parempia tarjouksia. Buustaaminen on maksullista. Palvelumme kautta pystyt myös tarjoamaan autosi ostettavaksi verkostomme autokaupoille. Myyntitarjouspyynnön tekeminen on maksullista. Maksaessasi buustauksen tai myyntitarjouspyynnön hyväksyt nämä toimitusehdot sekä palveluiden hinnat.

Buustatessasi ostotarjouspyyntöä, maksusi palautetaan ellet 1) ole saanut yhtään tarjousta tai 2) tarjouspyyntösi päätyy kauppaan. Myyntitarjouspyynnön maksu palautetaan, mikäli tarjouspyyntösi ei johda kauppaan.Tarjouspyyntösi on voimassa kaksi viikkoa ja mahdollinen maksun palautus tapahtuu tarjouspyynnön sulkeuduttua. Vaikka pyrimme virheettömyyteen, olet itse velvollinen valvomaan maksun palautumista. Ole yhteydessä osoitteeseen customers@biildiil.com maksun palautuksen osalta, mikäli sen osalta on epäselvyyksiä.

biildiil-palvelun maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut biildiil Oy:lle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Maksun tapahduttua kauppa syntyy kuluttajan ja biildiil Oy:n välille. biildiil Oy:n vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot: Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4), sähköposti: payform@bambora.com, puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16).

Miten saat käyttää sivustomme materiaalia

Meillä on tekijänoikeus tai käyttöoikeus kaikkeen sivustomme sisältöön. Näitä sisältöjä suojavat tekijänoikeuslainsäädäntö ja useat kansainväliset sopimukset.

Voit tulostaa tai ladata kopion sivustostamme henkilökohtaiseen käyttöösi ja voit käyttää tätä materiaalia kiinnittääksesi muiden lähipiirisi ihmisten huomion palveluumme.

Et saa muokata fyysisiä tai digitaalisia kopioita sivustostamme etkä saa käyttää mitään kuvitusta, videota tai muuta elementtiä irrallaan siihen liittyvästä tekstistä.

Mikäli käytät sisältöjämme, täytyy sinun aina mainita biildiil sisällön lähteenä.

Et saa käyttää mitään sivustomme sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman biildiilin tai mahdollisesti meidän kumppanimme sinulle myöntämää käyttöoikeutta.

Mikäli tulostat, lataat tai käytät jotain sivustomme sisältöä näiden ehtojen vastaisesti käyttöoikeutesi sivustoon päättyy välittömästi ja sinun on palautettava tai tuhottava yllä mainittu sisältö sekä kaikki kopiot, joita olet tästä sisällöstä tehnyt.

Käytä omaa arvostelukykyä

Vaikka sivustomme tarjoama sisältö pyrkii olemaan luotettavaa, emme voi tätä kuitenkaan aina taata. Käytä omaa arvostelukykyäsi, kokemustasi sekä asiantuntijoiden neuvoa, mikäli teet päätöksiä sivustomme tietojen pohjalta.

Vaikka näemme paljon vaivaa, että sivustomme sisältö olisi ajantasalla, oikeaa ja timanttista, emme kuitenkaan lupaa tai anna tästä mitään takeita.

Emme ole vastuussa sivustoista, joihin linkkaamme

Mikäli sivustollamme on linkkejä muihin sivustoihin tai kolmannen osapuolen sisältöihin, nämä linkit ovat parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Näitä linkkejä ei tule tulkita suosituksiksi emmekä me kanna mitään vastuuta niiden sisällöstä tai tiedosta, jota saat näiltä sivustoilta.

Meillä ei ole mitään vaikutusmahdollisuutta näiden linkattujen sivustojen sisältöön.

Vastuumme kokemastasi vääryydestä, vahingosta tai tappiosta

Jos olet kuluttajakäyttäjä:

  • Emme rajoita vastuutamme mitenkään niiltä osin kuin laki sen vaatii.
  • Huomioitahan, että tarjoamme sivustomme yksityiskäyttöön. Sinä sitoudut siihen, ettet käytä sivustoamme yritystoiminnan tarpeisiin ja siihen, että biildiilillä ei ole mitään vastuita mahdollisista suorista tai epäsuorista tappioista, vahingoista, ylimääräisestä työstä tai muusta.

Jos olet yrityskäyttäjä:

  • biildiilillä ei ole mitään vastuita mahdollisista suorista tai epäsuorista tappioista, vahingoista, ylimääräisestä työstä tai muusta ellei biildiilin ja yhtiösi välisessä sopimuksessa ole toisin sovittu.

Miten käytämme henkilötietojasi

Me käytämme tietojasi vain, kuten on rekisteri- ja tietosuojaselosteessa on kuvattu.

Me emme ole vastuussa viruksista ja sinä et saa levittää niitä

Me emme takaa, että sivustollamme ei ole viruksia tai bugeja.

Olet vastuussa omien laitteidesi ja verkkojesi suojauksesta. Suosittelemme virustorjuntaa.

Et saa väärinkäyttää sivustoamme saastuttamalla sitä viruksilla, troijalaisilla, madoilla, logiikkapommeilla tai muulla vahingoittamistarkoitukseen valmistetulla materiaalilla. Et saa yrittää saada oikeudetonta pääsyä sivustolle, sen hallintakäyttöliittymiin, palvelimiin tai tietokantoihin. Et saa hyökätä sivustoamme vastaan DoS tai dDoS -hyökkäyksi. Näiden ehtojen rikkominen on rikos ja ilmoitamme kaikki tämänkaltaiset toimet viranomaisille ja käyttöoikeutesi sivustoon päättyy välittömästi.

Minkä maan lakeja sovelletaan näihin ehtoihin?

Mikäli olet kuluttaja, sovellamme näihin ehtoihin Suomen lakia ja mahdollisissa oikeuskäsittelyissä käsittely tapahtuu Turun Käräjäoikeudessa.

Jos olet yrityskäyttäjä, sovelletaan oikeusasteista ja lain soveltamisesta, kuten biildiilin ja yhtiösi välisessä sopimuksessa on sovittu.

Tavaramerkkimme

biildiil, biildiil-logo ovat tavaramerkkejämme eikä sinulla ole oikeutta käyttää niitä ilman lupaamme.

Päivitetty viimeksi: 28. maaliskuuta 2019