Mikä ihmeen biildiil?

Oletko ostamassa autoa ja haluat loistavan tarjouksen? Onnistuu. Ja tarjoat samalla omaa autoasi vaihdossa? Tietysti. Vai oletko myymässä omaa autoasi ja haluat nopeasti monelta autokaupalta tarjouksen? Sen takiahan me täällä olemme!

biildiil on autokauppojen kilpailutuspalvelu olet sitten ostamassa tai myymässä autoasi. Välitämme tarjouspyyntösi koko verkostoomme ja sillä välin, kun sinä keskityt elämäsi iloisiin asioihin palveluumme ilmestyy tarjouksia. Valitset vain tarjouksista ne, jotka ovat mielestäsi hyviä ja pyydät yhteydenottoa liikkeeltä.

Mitä etuja biildiil tuo sinulle?

1

Parempia tarjouksia

biildiilin tarjous on paras hinta, jonka liike kyseisestä yksilöstä tai uuden auton tapauksessa kyseisestä kokoonpanosta tarjoaa seuraavan 14 päivän ajan. Halvempaa et saa sinä tai naapurisi, vaikka kuinka tingitte.

2

Helpompaa elämää

Ei autokauppojen kilpailutus mitään mieltä ylevöittävää ole. Sähköposti piipittää ja puhelin soi. Ajan voisit käyttää paremminkin, vaikka etanafarmiasi rakentaen. Me teemme raskaimman työn puolestasi: lähetämme osto- tai myyntitarjouspyyntösi verkostoomme ja koostamme ne sinulle helppolukuiseen näkymään.

3

Mahdollisuuden yllättyä iloisesti

Autokaupoilla on varastoissaan ja kampanjoissaan autoja, joita et katalogipalveluista löydä. Palvelumme ei rajoita autokauppoja tarjoamasta näitä yksilöitä sinulle, mikäli kokevat niiden vastaavan tarpeitasi.

Buustaamalla saat enemmän ja parempia tarjouksia!

Tiesitkö, että buustaamalla tarjouspyyntöäsi saat todennäköisemmin enemmän ja parempia tarjouksia! Miksi? Autokaupat saavat usein kymmeniä tai jopa satoja yhteydenottoja päivässä. He haluavat käyttää aikansa mieluiten ihmisiin, jotka ovat tosissaan. Buustaamalla pystyt osoittamaan tämän. Ja paljonko tämä maksaa? 29 euroa.

Oma biildiil