Asiakkaiden useimmin kysytyt kysymykset

Kokosimme alle asiakkaidemme useimmin meille esittämiä kysymyksiä. Mikäli sinulle jää vielä jotain kysyttävää meistä, ota yhteyttä niin me kyllä vastaamme sinulle!

Miksi käyttäisit biildiiliä?

Olet sitten myymässä tai ostamassa, yleensä pääset parempaan lopputulokseen, kun lähestyt useampaa liikettä. Tai vähintään tietoisuutesi markkinahinnoista kasvaa. Tarkoituksemme on tuoda näkyvillesi useampi tarjous vaivattomasti. Näistä voit sitten valita tarjoukset, jotka miellyttävät sinua ja jatkaa keskustelua vain näiden tahojen kanssa. Puhelimesi ei ala soimaan ennen kuin teet yhteydenottopyynnön. Tarkoituksemme on siis tuottaa helposti useampia vertailukelpoisia tarjouksia ja hoitaa puolestasi mahdollinen tinkimisprosessi, sillä toivomme saavamme palveluumme "viimeisen hinnan".

Maksaako palvelunne käyttö?

Ei ja kyllä. Jos myyt kauttamme autoa veloitamme tarjouspyyntöä jättäessäsi sinulta 29 euroa. Mikäli tarjouspyyntösi ei mene maaliin, eli kauppa ei toteudu, palautamme tämän rahan sinulle.

Jos taas teet kauttamme ostotarjouspyynnön, tämä ei maksa sinulle mitään, vaan veloitamme verkostossamme mukana olevia liikkeitä, mikäli kauppa toteutuu.

Mikä ihme buusti? Miten se toimii?

Buusti on tapa näyttää autokaupoille, että olet tosissasi ostamassa autoa etkä vain potkimassa renkaita. Tehdessäsi ostotarjouspyynnön on sinun mahdollista buustata tätä pienellä summalla, 29 eurolla. Tämä raha palautetaan sinulle, mikäli tarjouspyyntö johtaa kauppaan tai et saa yhtäkään tarjousta.

Miksi en tekisi itse liikkeiden kontaktointia?

Voit tietenkin tehdä kontaktoinnin itse! Niinhän maailma on pyörinyt tähänkin asti. Me vain pyrimme tekemään siitä sinulle helpompaa ja saamistasi tarjouksista vertailukelpoisempia. Asioidessa kauttamme saavat liikkeet tarjouspyynnöt määrämuotoisena ja luonnollisesti myös tietävät, että sama tarjouspyyntö välitetään useampaan paikkaan.

Miten biildiil käytännössä toimii?

Parhaat asiat ovat usein yksinkertaisia, niin myös meidän palvelumallimme. Me välitämme sinun täyttämäsi tarjouspyynnön verkostomme liikkeille. Liikkeet voivat näihin tämän jälkeen tehdä tarjouksen, mikäli heiltä löytyy sopiva auto tai muuten vain haluavat näin toimia. Sinä saat rauhassa katsoa saapuvia tarjouksia ja tehdä näihin yhteydenottopyynnön, jos tarjous miellyttää. Tästä eteenpäin kaupankäynti on sinun ja autokaupan välistä, kuten ennenkin, mutta tinkimistanssi on käyty palvelumme kautta.

Minulla on ongelmia kilpailutukseni kanssa. Pystyttekö auttamaan minua?

Totta kai! Katsopa yhteydenottotietomme täältä ja laita meille postia tai vaihtoehtoisesti ota yhteyttä meihin Facebookin Messengerissä.

Sitoudunko johonkin, kun käytän palvelua?

Et. Et ole pakotettu ostamaan mitään, et myymään mitään. Me ainoastaan välitämme tarjouspyyntöjä ja tarjouksia. Lopullinen kauppa solmitaan edelleen sinun ja autokaupan välillä, palvelumme ulkopuolella.

Tein tarjouspyynnön, mutta en saanut yhtään hyvää tarjousta. Missä vika?

Mukana olevat autokaupat eivät tietenkään ole pakotettuja tekemään tarjouksia kauttamme, vaikka heillä siihen onkin iso ajuri. Todennäköisimmin saat tarjouksia ostotarjouspyyntöösi, jos etsimäsi auto ei ole kovin eksoottinen ja täytät tiedot tarkasti. Myyntitarjouspyyntöösi saat todennäköisemmin tarjouksia, jos autosi on sellainen, joka menee helpohkosti kaupaksi ja kuvaat tarkasti tarjouspyyntöön autosi tiedot.

Pystynkö muokkaamaan tai perumaan jättämääni tarjouspyyntöä?

Palvelumme tämänhetkisessä versiossa et. Mikäli olet tehnyt jotain virheitä tarjouspyynnössäsi, ota yhteyttä meihin.